FAQ

Veelgestelde vragen

Wil je kleding inbrengen?

Maak eerst telefonisch een afspraak. Breng alleen je allermooiste items, gewassen en gestreken in een stevige tas voorzien van naam, telefoonnummer en e-mailadres. Inbreng van de kleding is naargelang het seizoen.

Wordt de kleding direct uitgezocht?

De kleding wordt binnen 1 week door ons bekeken. De geschikte items worden geprijsd en kosteloos te koop aangeboden in de winkel. Je ontvangt een e-mail met de inname bon die als overeenkomst geldt tussen de partijen zowel voor uitgifte als voor verkoop.

Hoe lang is de verkoop periode?

De verkoopperiode eindigt na 3 maanden. Bij de inname wordt in overleg bepaald of de kleding tijdens de uitverkoop periode 50% afgeprijsd mag worden. Het inname bedrag wordt dan vanzelfsprekend gehalveerd.

Hoe worden de prijzen van de items bepaald?

Het KAAT fabrics team bepaalt de prijzen van de items. We houden rekening met  vraag en aanbod , huidige trends maar ook de conditie van het item. De ervaring leert dat artikelen die te duur geprijsd zijn niet zullen verkopen. Het is en blijft tenslotte 2e hands.

Welk percentage ontvang je van de verkochte kleding?

Je ontvangt 40% van de verkoopprijs als  je item  is verkocht. Wij dragen de btw af over de verkochte kleding.

Wie is er verantwoordelijk voor de kleding?

Er wordt veel zorg aan de presentaties, verkoop en veiligheid van je artikelen besteed. Inbrengen is echter op eigen risico. Zoekgeraakte, gestolen of beschadigde artikelen kunnen niet worden vergoed.

Welke merken kunnen worden ingebracht?

De in te brengen  kleding  moet merkkleding zijn van de betere labels. Geen H&M, Promiss of Vero Moda. De labels van de merken mogen niet verwijderd zijn. Kleding die niet wordt verkocht en als de klant de kleding niet terug wil,wordt gedoneerd aan een goed doel.

Newsletter

Subscribe For Daily Fashion Tips